Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Serbien landslag VM 2018 fodboldtrøjer køb nu!
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Serbien landslag VM 2018 fodboldtrøjer køb nu!

12. Jun 2018 08:32, billigefodboldtrojer2016

I opbygningen til verdensmesterskabet tager vi et kig på de mørke heste. En af de squads med den mest erfaringer på verdensmesterskabet, Serbien er ikke kort for ledere i deres formidable udseende. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Serbien kvalificerede sig til FIFA World Cup 2018 med en 1-0 sejr over Irland i kvalifikationen. De sluttede toppen af ​​gruppen i kvalifikatørerne med seks sejre fra 10 spil.

Serbiens nationale fodboldholds sidste udseende i turneringen var tilbage i 2010. Trods at blive slået ud i gruppestadiet lykkedes det at slå Tyskland. Du kan også købe Serbien landsholdstrøje for at vise din støtte.

Serbien kommer tilbage efter et hul på 8 år i FIFA-verdensmesterskabet og vil være ivrig efter at klare sig godt og prøve at gøre det til 16. runde. Dette bliver deres 12. udseende i FIFA World Cup, der tidligere har konkurreret med Montenegro og selv Jugoslavien. Du kan også købe landsholdstrøje VM 2018 i vores butik.

 

Derfor giver oplevelsen af ​​at spille på den store turnering og tilstedeværelsen af ​​krydrede kampagner som Milinković-Savić, Kolarov, Ivanović og Matić dem et hold til at passe på.

Tags

Relaterede

Seneste