Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Saudi-Arabien VM 2018 hjem og væk fodboldtrøjer frigivet
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Saudi-Arabien VM 2018 hjem og væk fodboldtrøjer frigivet

26. Mar 2018 10:56, billigefodboldtrojer2016

2018 Saudi Arabien hjem og væk landsholdstrøje VM 2018 blev afsløret af den saudiarabiske fodboldforbund og Nike i dag. Al-Suqour (Falcons) er ved at lave en standard debut, og det markerer debut af et slående nyt crest for den globale scene.

Saudi-Arabien bevarer hvid som den primære farve til deres hjemmejersey, med lysegrønne detaljer. Kraven er den nyeste model, Nike bruger i lysegrøn, med en matchende stripe hals og swoosh ved brystet. Saudi Arabien landsholdstrøje til salg online shop.

 

Saudi Arabiens grønne jersey er i en mørk skygge svarende til landets flag. En hvid swoosh og den nye hule med hvid KSA er placeret på brystet. Vi sælger billige fodboldtrøjer med høj kvalitet og hurtig levering!

Tags

Relaterede

Seneste