Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Real Madrid vil sælge Raphaël Varane til Manchester United
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Real Madrid vil sælge Raphaël Varane til Manchester United

5. Mar 2018 09:19, billigefodboldtrojer2016

Ifølge spanske medier rapporteret, Real Madrid har fortalt Manchester United, at de kan underskrive nummer 5 billige fodboldtrøjer ejer Raphaël Varane i sommeren for € 60 millioner.

Varane anses bredt for at være en af de bedste centerbacks i verdens fodbold, men forbløffende er han stadig ikke et første hold regelmæssigt hos Santiago Bernabeu og har kun lavet 19 ligaer i denne sæson. Real Madrid trøje 2018 til salg online shop.

 

Varane kom til Los Blancos fra Lens i sommeren 2011, for et gebyr, der blev anset for at være i regionen 8,9 mio. £, og hans aktie inden for spillet er steget betydeligt siden da. Vi sælger også billige fodboldtrøjer børn høj kvalitet og hurtig levering!

Tags

Relaterede

Seneste