Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Messi endelig scorede på Buffon!
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Messi endelig scorede på Buffon!

13. Sep 2017 08:22, billigefodboldtrojer2016

Markedspillet i Champions League's første gruppespil i 2017 var konkurrencen mellem Barcelona og Juventus på Camp Nou. Som altid er tilfældet, når disse to klubber mødes, var konkurrencerens historie nummer 10 Barcelona trøje 2017/18 med tryk ejer Lionel Messi vs Gianluigi Buffon.

Indtastning af kampen, Messi havde aldrig scoret på Buffon. Men verdens største spiller brød sin ande mod verdens største målmand med et mål i det 45. minut for at hjælpe med at drive Barcelona til en 3-0 sejr. Billige Messi trøje børn til salg online shop.

Og hvad et vildfarligt fantastisk mål var det. Messi spillede en en-to med Luis Suarez øverst på kassen på en Barca-tæller, før han skød forbi Buffon for 1-0 føringen.

 

Med en endelig på sin konto mod Buffon ventede Messi ikke lang tid at fordoble det. Han scorede igen i det 69. minut for at give Barcelona en 3-0 ledelse mod et af de bedste forsvar i verdens fodbold. Tvivler om Barcelona, ​​der dukkede op efter en dårlig visning i sommeroverførselsvinduet fordampet med denne lys-out viser.

Tags

Relaterede

Seneste