Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Mbappe nægtede at underskrive på Real Madrid fodboldtrøjer
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Mbappe nægtede at underskrive på Real Madrid fodboldtrøjer

17. Jul 2017 05:09, billigefodboldtrojer2016

Nummer 29 billige fodboldtrøjer ejer Kylian Mbappe er utvivlsomt en af de mest talte om stjerne på sommermarkedet. Der er mange rygter om hans flyt til Real Madrid.

For ikke så længe siden sagde Mbappe i et interview, at: "Jeg ved ikke, om jeg bliver i Monaco." Hvis han agter at forlade Monaco, er Real Madrid den klub, han sandsynligvis vil deltage i. Real Madrid trøje børn til salg online shop.

Men ifølge Marca rapporterede det uden for træningslejren i Monaco, at der var fans, der beder ham om at underskrive Real Madrid-trøjen, men han nægtede fansens ønske.

 

"Jeg kan ikke tage et billede med denne trøje," sagde han. Medierne sagde, at han ikke ville fornærme Monaco, men det betyder ikke, at han ikke vil forlade klubben.

Tags

Relaterede

Seneste