Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Manchester United vil re-underskrive Zlatan Ibrahimovic
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Manchester United vil re-underskrive Zlatan Ibrahimovic

10. Aug 2017 04:41, billigefodboldtrojer2016

Zlatan Ibrahimovic forbliver stadig i Carrington for rehabiliteringstræning. For nylig blev det rapporteret, at Ibrahimovic sandsynligvis vil underskrive med Manchester United. fodboldtrøjer med tryk til salg online shop.

Ifølge den italienske transferekspert sagde det, at Ibrahimovic er tæt på at nå til enighed om den nye kontrakt med Manchester United. Forud for dette sagde Mourinho også, at han glædede sig til Ibrahimovics tilbagevenden. Vil Ibrahimovic sætte på Manchester United trøje 2017/18 igen? Lad os vente og se.

Før European Super Cup, sagde Mourinho, at i forhold til at deltage i andre hold, er Ibrahimovic mere villig til at vende tilbage til Manchester United. Dette viser også, at de to parter har gjort nogle fremskridt med at forny kontrakter.

 

Billige Manchester United trøje 2017-18 fodboldtrøjer hjem

Tags

Relaterede

Seneste