Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Manchester City har fundet morderen touch!
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Manchester City har fundet morderen touch!

16. Oct 2017 04:18, billigefodboldtrojer2016

Manchester City manager Pep Guardiola mener, at de har fundet den afgørende angrebskant de manglede sidste sæson efter at Stoke City blev hamret 7-2 på Etihad Stadium. Du kan også købe billige fodboldtrøjer for at vise din støtte til dem.

Sejren gjorde City Premier League-lederne, to point foran Manchester United. I den tilsvarende kampe sidste sæson kunne City kun tegne 0-0; Lørdagens sejr tog dem til 29 liga mål denne kampagne, den mest efter otte kampe siden Everton i 1894. billig Manchester City trøje 2017/18 til salg online-shop.

 

Spurgte, hvis dette angav, at City viste at killer touch manglede i løbet af hans åbningsår i ansvar, sagde Guardiola: "Sidste sæson havde vi den følelse, at vi ikke ville score et mål, men nu har vi det. Vi har en fornemmelse af, at hvis vi ankommer, scorer vi et mål. Det er selvfølgelig så vigtigt. Vi spiller for at score mål. Lige siden jeg ankom, har vi ønsket at lave vores spil. Vi ønsker at gøre vores spil.

Tags

Relaterede

Seneste