Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Javier Mascherano planlægger at forlade Barcelona næste sommer
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Javier Mascherano planlægger at forlade Barcelona næste sommer

1. Dec 2017 07:52, billigefodboldtrojer2016

Javier Mascherano sagde, at hans karriere i Barcelona kommer til ophør, syv år efter, at nummer 14 billige fodboldtrøjer ejer tiltrådte den catalanske klub fra Liverpool.

Den 33-årige har set sin indflydelse på banen begrænset i denne sæson og er ivrig efter at forlade klubben på et højt niveau.

Mascherano har antydet, at han måske ser ud til at gå videre i næste sæson trods sin nuværende kontrakt løber ud i 2019. Barcelona trøje 2018 til salg online shop.

 

Mascherano sagde: "Jeg tror, at mit stadium her slutter. Det er fornuftigt, at efter så lang tid er der ikke meget mere, jeg kan gøre i denne klub. Jeg siger det ikke med et tungt hjerte. Jeg har haft det bedste år i min karriere i denne klub. Jeg vil aldrig glemme det. "

Tags

Relaterede

Seneste