Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Barcelona indrømmede tæt på at underskrive Dembélé og Coutinho
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Barcelona indrømmede tæt på at underskrive Dembélé og Coutinho

17. Aug 2017 04:23, billigefodboldtrojer2016

I det netop afsluttede spanske Super Cup-spil tabte Barcelona til Real Madrid med en samlet score på 1-5. I lyset af mange fans er Barcelonas nuværende primære opgave at introducere nogle fremragende spillere for at styrke holdets styrke. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Den gode nyhed er, at Barcelonas nye sportsdirektør Segura i et interview sagde, at de har været meget tæt på at underskrive Dembélé og Coutinho. Hvis du er fans af Barcelona, ​​kan du også købe Barcelona trøje 2017/18 med tryk for at vise din støtte til dem.

"Vi har været meget tæt på at underskrive Dembélé og Coutinho, og vi diskuterer i øjeblikket deres nuværende situation. Men vi er ikke sikre på, hvornår vi skal gennemføre overførslen." Sagde Barcelonas nye sportsdirektør i et interview med Katalonsens tredje tv-station. Barcelona trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!

 

Segura indrømmede også, at Barcelona nu skal forbedre deres styrke ved at underskrive nogle gode spillere.

Tags

Relaterede

Seneste