Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Barcelona fornyet med den unge stjerne Carles Alena
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Barcelona fornyet med den unge stjerne Carles Alena

7. Sep 2017 06:02, billigefodboldtrojer2016

Barcelona annoncerede på den officielle hjemmeside at forny sig med den unge spiller Carles Alena. De to sider blev fornyet i tre år, og da Alena blev førsteklasses spiller, fornyes han automatisk med Barcelona i to år. Barcelona meddelte også, at buyout-klausulen i sin nye kontrakt er fastsat til 75 mio. EUR. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Alena kommer fra La Masia ungdomssystem. Han kom til La Masia i en alder af syv og blev medlem af Barcelona B-holdet i 2015. Han er en allround spiller, han kan spille i venstre, mellem og tre positioner på midtbanen. Du kan også købe Barcelona trøje 2017/18 med tryk for at vise din støtte.

I sidste sæson stirrede Alena 18 spil til Barcelona B te, scorede to mål. På grund af den fremragende præstation i Barcelona B-holdet blev Alena udvalgt til det spanske U19-hold og fungerede som holdets kaptajn. Barcelona trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!

 

Billige Barcelona trøje 2017-18 fodboldtrøjer hjem

Tags

Relaterede

Seneste