Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Barcelona ønsker Borussia Dortmund angriber Ousmane Dembele
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Barcelona ønsker Borussia Dortmund angriber Ousmane Dembele

7. Aug 2017 08:31, billigefodboldtrojer2016

For nylig er der rapporter om, at Barcelona lavede et tilbud på 70 millioner euro til Borussia Dortmund-anfører nummer 7 billige fodboldtrøjer ejer Ousmane Dembele.

Efter at Neymar forlod holdet, planlægger Barcelona at underskrive angriber Dortmund-angriberen Dembele som erstatning for sin position. Det er rapporteret, at for at få Dembele, lavede Barcelona et tilbud på 70 millioner euro plus bonus. Men dette citat er ikke nok attraktivt for Dortmund. Du kan også købe Borussia Dortmund trøje 2017/18 for at vise din støtte.

 

I sidste sæson spillede Dembele 49 kampe til Borussia Dortmund, hvor der var 10 mål og 20 assisterede. Hans nuværende kontrakt med Dortmund udløber i 2021. Borussia Dortmund trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!

Tags

Relaterede

Seneste