Smartlog v3 » Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark » Alexis Sanchez vil sende en overførselsansøgning til Arsenal?
Opret egen blog | Næste blog »

Salg billige fodboldtrøjer 2016-17 online butik Danmark

Salg billige fodbold trøjer online i høj kvalitet,hjemmebanetrøje|udebanetrøje|3. trøje|målmandstrøjer langærmet og kortærmet af børn,dame,spillere,klub og landshold med hurtig levering

Alexis Sanchez vil sende en overførselsansøgning til Arsenal?

31. Jul 2017 08:21, billigefodboldtrojer2016

Daily Mirror rapporterede, at nummer 7 billige fodboldtrøjer ejer Alexis Sanchez vil informere Arsenal i denne uge om, at han vil være med i Manchester City. Hvis Wenger stadig insisterer på ikke at lade ham gå, vil Sanchez formelt indsende en overførselsansøgning til Arsenal.

Wenger insisterer på, at han ikke vil sælge Sanchez, selvom han modtager et tilbud på 50 millioner pund, selv om Sanchez kontrakt udløber om 12 måneder. Arsenal trøje 2017 til salg online shop.

 

Arsenal overvejer også en kompromisplan, de kan give Sanchez et etårigt, ugentlig løn på 300.000 pund nye kontrakter. Og de lovede at løse Sanchezs overførsel næste sommer. Men Sanchez kan ikke vente med at blive med i Manchester City. Så han ønsker at mødes med Wenger, og endnu engang at udtrykke sit ønske om at forlade Arsenal. Arsenal trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!

Tags

Relaterede

Seneste